Featured

Prachtige bruiloft in het centrum van Venlo, waarbij de ceremonie plaats vond in het oude gemeentehuis van Venlo.

Met een Aftermovie wordt uw succes vastgelegd voor later

De hoogtepunten verzameld in een AfterMovie

Een aftermovie is het perfecte middel om de sfeer en beleving van jouw evenement, festival, beurs of congres vast te leggen. Door de hoogtepunten uit te lichten krijgen bezoekers de kans om jouw waan-zinnige evenement te herbeleven.

ML Media Productions is al jaren een bekend gezicht bij Skydive Flanders (Belgie) en Skydive Teuge (Nederland). Bij deze twee clubs worden de grootste skydive events van de BeNeLux georganiseerd. Op dit soort evenementen worden er vele bijzondere sprongen gemaakt en vast gelegd vanuit diverse camera punten. Door al deze hoogtepunten te verzamelen en uit te zoeken, wordt er een aftermovie gemaakt. Om deze dag af te sluiten wordt deze video op een groot scherm afgespeeld. Deze after-movies maken vaak bijzondere indrukken bij eventuele nieuwe bijzoekers en zijn bij uitstek een per-fect visite kaartje voor een volgende editie !

Aftermovies zijn geschikt voor elk type evenement. Van spectaculaire festivals tot de registratie van congressen, dansshows of seminars. Doordat we ons midden in het evenement begeven, kunnen wij een unieke sfeer en uitstraling vast leggen. Technieken die wij voornamelijk gebruiken bij aftermovies zijn: drone beelden, slow-motion, timelapse, 360 camera en steadycams. Het gebruik maken van een persoonlijk logo in de video een of een herkende intro van het event behoort tot de mogelijkheden.

Wij investeren alléén in de allerbeste technieken.

Daarmee kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Live performance

Gespecialiseerd om live compilatie video’s te filmen en te editen op evenementen. Zodat je het publiek op de avond zelf al kunt verwennen met een aftermovie van de dag.

Music videoclip

Carnavals groep, solo artiest of heb je een band dan kunnen wij helpen jou graag bij het maken en bedenken van een nieuwe video of animatie clip

Multicam

Dansshows, Musicals, Bonte Avonden of andere theater voorstellingen laten filmen vanuit meerdere hoeken. Individuele montages van ieder optreden apart is geen enkel probleem.

Some of the coolest Projects I’ve Worked on

Ice Man Challenge Documentaire

Videografie

VibeZ EindShow Aftermovie

Aftermovie

LiveStream Indoor Skydive Event

PromotieVideo