Featured

Prachtige bruiloft in het centrum van Venlo, waarbij de ceremonie plaats vond in het oude gemeentehuis van Venlo.

Vakmanschap voor uw Live Registratie

Gespecialiseerd in Presentaties, Festivals & Concerten

Live registratie ook wel livestreaming genoemd is de ideale oplossing om jouw doelgroep toch te bereiken in de huidige maatschappij. Via diverse platforms zoals Youtube, Facebook of andere besloten kanalen is het mogelijk om jou doelgroep te bereiken. Tijdens een live presentatie is via deze plat-forms vervolgens mogelijk om de interactie met jou publiek te bereiken.

Bij live registratie kun je ook denken aan sport (internationaal) competities. Door live registratie is het mogelijk om het thuis publiek visueel mee te laten genieten van de prestaties en resultaten. ML Media Productions helpt uw graag bij het custom designen van bijvoorbeeld de scorelijsten, tussenstanden, sponsor vermeldingen en overige presentatie doeleinde. Zo hebben wij twee maal de livestream mogen verzorgen voor Airspace – Indoor Skydiving te Charleroi. Tijdens deze competitie werd een fotowed-strijd georganiseerd, waarbij kijkers op een ludieke wijze een foto mochten maken dat zij de livestream aan het volgen waren. Winnaar won uiteindelijk een mooie prijs.

Door een live evenement openen er ook diverse mogelijkheden voor sponsoren. Zij kunnen hun nieuwste ontwikkelingen of spullen presenteren.

Wij investeren alléén in de allerbeste technieken.

Daarmee kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Live performance

Gespecialiseerd om live compilatie video’s te filmen en te editen op evenementen. Zodat je het publiek op de avond zelf al kunt verwennen met een aftermovie van de dag.

Music videoclip

Carnavals groep, solo artiest of heb je een band dan kunnen wij helpen jou graag bij het maken en bedenken van een nieuwe video of animatie clip

Multicam

Dansshows, Musicals, Bonte Avonden of andere theater voorstellingen laten filmen vanuit meerdere hoeken. Individuele montages van ieder optreden apart is geen enkel probleem.

Some of the coolest Projects I’ve Worked on

Ice Man Challenge Documentaire

Videografie

VibeZ EindShow Aftermovie

Aftermovie

LiveStream Indoor Skydive Event

PromotieVideo