Featured

Prachtige bruiloft in het centrum van Venlo, waarbij de ceremonie plaats vond in het oude gemeentehuis van Venlo.

“Meer in beeld” met Multicam Registratie

Hoge kwaliteit, en professionele Regie

Bij ML Media Productions is het mogelijk om uw evenement, presentatie, shows of andere gelegenhe-den vast te leggen met meerdere camera’s. Er zijn diverse mogelijkheden om een multicam registratie uit te voeren. Doormiddel van onze live switch apparatuur is het mogelijk om zowel met als zonder camera mensen te werken. Door gebruik te maken van op afstand bedienbare camera’s is het zelfs mogelijk om met enkel een schakeltechnicus een multicam registratie vast te leggen.

Zo is ook de mogelijkheid om bij multicam registratie de video opnames direct live op grote schermen of LED walls uit te zenden. Waardoor je het gevoel creëert dat je er boven op zit. Dit zie je met name vaak terug bij concerten, theaterproducties, festivals of andere grote live evenementen.

Wij investeren alléén in de allerbeste technieken.

Daarmee kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Live performance

Gespecialiseerd om live compilatie video’s te filmen en te editen op evenementen. Zodat je het publiek op de avond zelf al kunt verwennen met een aftermovie van de dag.

Music videoclip

Carnavals groep, solo artiest of heb je een band dan kunnen wij helpen jou graag bij het maken en bedenken van een nieuwe video of animatie clip

Multicam

Dansshows, Musicals, Bonte Avonden of andere theater voorstellingen laten filmen vanuit meerdere hoeken. Individuele montages van ieder optreden apart is geen enkel probleem.

Some of the coolest Projects I’ve Worked on

Ice Man Challenge Documentaire

Videografie

VibeZ EindShow Aftermovie

Aftermovie

LiveStream Indoor Skydive Event

PromotieVideo