Featured

Prachtige bruiloft in het centrum van Venlo, waarbij de ceremonie plaats vond in het oude gemeentehuis van Venlo.

Breng uw Bedrijf in Beeld

Professionele Bedrijfsvideo’s voor de juiste aandacht

Voor iedere bedrijf is het eigelijk belangrijk om een bedrijfsvideo te hebben. Doormiddel van de nieuwste camera technieken, drones, 360 camera’s is het mogelijk om jou bedrijf vanuit verschillende dimensies te filmen. Een bedrijfsvideo is de ideale manier om jou bedrijf persoonlijk te maken en de kijkers enthousiast te maken in jou bedrijf. Afhankelijk van de boodschap kan een bedrijfsvideo ver-schillende vormen aannemen.

Je kunt je bedrijfsvideo laten maken voor reclame- of promotiedoelein-den, maar ook als vacature film om potentiële medewerkers te werven voor jouw organisatie.

Nieuw vanaf September 2020

Professionele video’s met state-of-the-art Drones

Live performance

Gespecialiseerd om live compilatie video’s te filmen en te editen op evenementen. Zodat je het publiek op de avond zelf al kunt verwennen met een aftermovie van de dag.

Music videoclip

Carnavals groep, solo artiest of heb je een band dan kunnen wij helpen jou graag bij het maken en bedenken van een nieuwe video of animatie clip

Multicam

Dansshows, Musicals, Bonte Avonden of andere theater voorstellingen laten filmen vanuit meerdere hoeken. Individuele montages van ieder optreden apart is geen enkel probleem.

Some of the coolest Projects I’ve Worked on

Ice Man Challenge Documentaire

Videografie

VibeZ EindShow Aftermovie

Aftermovie

LiveStream Indoor Skydive Event

PromotieVideo